Effectief op dit moment

Voor Bolster Safety Microlearning BV in Schiedam ben ik manager contentontwikkeling risicovolle taken. Om incidenten te voorkomen, moeten werknemers die in risicovolle omgevingen werken gekwalificeerd zijn om specifieke risicovolle taken uit te voeren. Bijvoorbeeld gasmeten, werken aan flensverbindingen of werken met een vorkheftruck. In de SSVV Opleidingengids (SOG) staat beschreven aan welke eisen zij moeten voldoen. Ook de SIR (Stichting Industriële Reiniging heeft tot doel om onveilige werksituaties te voorkomen en de vakbekwaamheid van werknemers te certificeren. 
Bolster Safety ontwikkelt korte trainingen om mensen op te leiden voor risicovolle taken en hen voor te bereiden op hun examen. Voor Werken aan Flensverbindingen (WF) heb ik 18 modules geschreven.

Bolster is een digitale leeromgeving voor de high risk industry in het algemeen en de Rotterdamse petrochemische industrie in het bijzonder. Continu leren op het gebied van veiligheid en veiligheidsbewustzijn via korte 10-minuten trainingen en games. De content wordt samen met de klant/gebruiker ontwikkeld. 

www./bolstersafety.com